2011 m. vasario 7 d., pirmadienis

Vaikiškos striukės reanimacija



Jeigu būtų drabužių plėšymo čempionatas, mano vyresnėlis, grečiausiai taptų jo aukso medalio laimėtoju. Na bet, jei drabužis nebūna suplėšytas nepataisomai (patikėkit kartais būna ir taip, nes vieną kartą grįžo iš lauko nuo kišenės ant užpakalnio iki pat apačios suplėšytomis kelnėmis), galima kaip nors gudriai skylę užsiūti, kad niekas net nesuprastų, jog ten buvo skylė. Todėl aš kaupiu visokias gražias etikites nuo drabužių ir kitokius dalykėlius, kuriuos galima tokiems atvejams panaudoti. Tokiu principu reanimavau vieną sūnaus striukę. Nors ji skirta lauko žaidimams, bet, žinojau viena, kad jei paliksiu skylutę neužtaisytą, kitą kartą, tos skylutės dėka, gali būti nuplėšta visa rankovė.
.

Chmm, tik natūroje tas užsiuvimas neatrodo kreivas, kaip foto. Nors turiu pasakyti, kad siūti nebuvo patogu, nes reikėjo laikyti saujoje suglemžtą rankovę ir nepersiūti kiaurai, o tik prikabinti prie viršutinio audinio. Aha sakysit: teisinasi:). Noriu tik pasakyti, kad nereikia skubėti išmesti, kartais dar galima pataisyti.

2 komentarai:

  1. Matyt tavo vaikis zino, jog tu kaupi ir turi panaudoti, tai jis duoda tau galimybe :)))
    Visai gerai gavosi, linkejimai cempionui :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na pasak to mūsų čempiono, tai jam viskas netyčia gaunasi: tai kelnės už šakos užkliuvo, tai paslydo. Mes su vyru kartais jį vadinam "paksiuku", nes jis juk nekaltas, aplinka kalta. Ir ačiū už linkėjimus, būtinai perduosiu.

    AtsakytiPanaikinti