2011 m. vasario 24 d., ketvirtadienis

Mielinė banda

Būna, kad ilgai galvoju apie kokį kepinį, bet tai iš esamų receptų neiišsirenku to vienintelio arba įkvėpimo trūksta, kol kur nors pas ką nors nepamatau receptą, kuris krenta į širdį ir tada viskas vyksta čia ir dabar. Taip nutiko ir šį kartą, Ilonos dienoraštyje http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2011/02/tarybinis-batonas.html pažiūrėjusi į labai skaniai atrodantį tarybinį batoną susigundžiau ir aš jį išsikepti, bet kadangi kepiau ne pailgą batoną, bet apvalų, tai batonu vadinti kažkaip nebetinka, tad pavadinau mieline banda. Recepto neperrašinėsiu, jį rasite aukščiau minėtame dienoraštyje, rodau tik foto
Dar neprapjautas
Pjūvis. Tiesa mes eilinį kartą nesulaukėme kol atvės, todėl pjaunant slėgėsi, net nežinau kaip čia tiksliau išsireikšti, atvėsęs buvo purus, minkštas. Skanumėlis, bet tai buvo vakar, šiandien jau nebėr.

Ir pabaigai ne į temą, kaip ta blondinė. Štai toks paslaptingas dalykas matėsi pro mūsų  langus vakar (pagal vaikiškus gandonešius ir užrašą ant automobilio (LKS, spėju Lietuvos kino studija) galima daryti išvadą, kad vyko kažkoks filmavimas). Gali būti, kad kokiame nors seriale teks pamatyti iki skausmo pažįstamus vaizdus.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą