2011 m. vasario 20 d., sekmadienis

Tapkutės/Тапочки

Žiemužė dar rodo savo nagučius ir nenori taip lengvai pasitraukti. Negaliu sakyti, kad ji labai atsibodo, bet pavasario pasiilgau, o pavasario turbūt labai pasiilgo ir mano galūnės, nes paskutinėmis dienomis kažinko pastoviai šalta kojoms. Kas belieka?-ieškoti šiltų kojinių. Bet aš kaip tas batsiuvys-be batų, vaikams primezgusi po kelias poras kojinių ir tapkučių,  pati vienas vilnones kojines teturiu nusimezgusi, o jei jos išskalbtos, vadinasi nebeturiu nei vienų. Teko krapštyti paskutinius siūlų galiukus ir savo sušąlusias kojeles gelbėti.



Зима всё еще не покидает нас. Я не могу сказать, что  очень устала от неё, но я уже  соскучилась по  весне, как и мои ноги, каторые в последние дни постоянно мёрзнет. Что же остается?-Найти теплые носки. Но я, как сапожник, без обуви, для детей навязала несколько пар носков и тапочек, а для себя  только одну пару шерстяных носков, и если их пастерала, то нет ни одной. Пришлось собирать остатки нитей и спасать свои  ноги.








2 komentarai:

  1. Ot šaunuolė! Labai simpatiškos. Ir dar papuoštos. O aš šąlu ir nieko nedarau...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū. O kojas reikia "laikyt" šiltai, taip senoliai pataria. Tokios tapkutės nereikalauja daug laiko, juolab,kad mezgasi dviem virbalais, lengviau nei kojines nusimegst.

    AtsakytiPanaikinti