2012 m. sausio 2 d., pirmadienis

Nauji metai, seni -nauji darbai

Na štai ir prasidėjo naujieji metai  su savimi atnešdami naujas viltis, naujas svajones, o gal senų svajonių išsipildymą?  Labai visiems to linkiu: kad pildytūsi geidžiamiausios svajonės, kad užtektų ryžto užsibrėžtiems tikslams įgyvendinti, daug daug sveikatos, užtikrintumo, ramybės šeimoje ir širdyje. Būkit laimingi.
Aš gi metus pradėjau senų darbu užbaigimu. Kaip tik šiandien užbaigiau praėjusiais metais pradėtą megzti liemenę, o gal suknelę,  net nežinau kaip čia tiksliau pavadinti.
Taigi tikiuosi, kad šiais metais užbaigsiu visus pradėtus darbus ir, kad netrūks įkvėpimo, sveikatos ir laiko naujiems darbams. Ir dar labai tikiuosi, kad rečiau sirgs vaikai, na ir dar tikiuosi, kad išsipildys viena nedidelė (o gal labai didelė, kaip pamatuosi) mano svajonė.

2 komentarai:

  1. Su Naujais, bendravarde. Linkiu stiprybės visur: auginant vaikus, puoselėjant namus, siekiant tikslų ir išgyvenant nusivylimus. Gražių rankdarbių, naujų idėjų ir entuziazmo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus ir gražius linkėjimus. Nors tik spėjau išreikšti norą virtualioje erdvėje, kad kuo mažiau sirgtų vaikai, kaip mano mažius ėmė ir susirgo, bet tikiuosi, kad bendravardės linkėjimai būtinai išsipildys. Ačiū dar kart.

    AtsakytiPanaikinti