2011 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis

Apie svajones, gimtadienius ir DĖMESIO, DOVANA dienoraščio skaitytojams

Ką gi ši vasarėlė mus gražiais orais nelepina, nors dar rugpjūčio vidurys, bet aš jau užuodžiu rudenį, taip būtent užuodžiu, nes pjaunamų javų kvapas man asocijuojasi su rudeniu. Negaliu sakyti, kad nemėgstu rudens, bet dienos, kai ištisai lyja ir būna apniukę, kelia liūdesį. Nors savotiškas liūdesys mane aplanko jau rugpjūčio viduryje ir nesvarbu ar lyja, ar šviečia saulė, nes tada pajaučiu, kaip nenumaldomai artėja gimtadienis, o su juo ir vasaros pabaiga. Turiu prisipažinti, kad nesu iš tų žmonių, kurie labai laukia gimtadienio, bet apie smagias gimtadienio dovanas pasvajoju, o šiemet nutiko taip, kad dar gerokai iki gimtadienio gavau savo svajonių dovaną (bet apie ją ateityje, kai jos dėka bus sukurti nauji rankdarbiai). Labai smagu gauti išsvajotas dovanas, bet lygiai taip pat smagu ir jas dovanoti, todėl svajonių pildymosi ir gimtadienio proga savo dienoraščio skaitytojams noriu padovanoti kuklią dovanėlę - sagę "Linksmoji pievelė", sagės skersmuo apie 6,5 cm, atlikta siuvinėjimo+vėrimo technika ant natūralios odos.

Taigi, jeigu norite gauti dovanų šią sagę,  iki rugpjūčio 27 d.  24 val. Lietuvos laiku (mat taip jau nutiko, kad gimiau šią dieną),  palikite komentarą po šiuo įrašu (nebūtina tapti dienoraščio sekėju), o rugpjūčio 28 dieną burtų keliu bus išrinktas laimėtoja(as). Linkiu sėkmės ir saulėtų paskutinių vasaros dienų.

8 komentarai:

  1. Su artėjnčiu gimtadieniu, Danguole! O ta pievelė man panaši į raudonuosius serbentus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus. O dėl raudonųjų serbentų, nepagalvojau. Tik pagal komentarų skaičių spėju, kad nedaug raudonųjų serbentų mėgėjų yra :).

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai gražyus darbelis. Šaunu , kad yra šis dienoraštis, su juo parsideda kiekvienas rytas darbe. :)Akvilė

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinimai artėjančios uogienės dienos proga !!!
    Nuostabi sagė. Labai labai norėčiau pratenduoti tapti josios savininke :))))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū Egle už sveikinimus, kadangi pretendenčių nedaug (bent jau kol kas), tai šansų laimėti gan nemažai:).

    AtsakytiPanaikinti
  6. na ir as paliksiu komentara su dideliu noru laimeti sia sage :)

    beje... su artejancia torto diena :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dėkui Linutuk už sveikinimus, įtraukiu ir tave į pretendenčių sąrašiuką :).

    AtsakytiPanaikinti