2010 m. gegužės 31 d., pirmadienis

Idėjų bankas


Internete akys užkliuvo už keleto linksmų idėjų, įdedu, gal kam pravers.


Manau, kad parduotuvėje išsitraukus tokią piniginę, daug kam pakeltume nuotaiką:) Tokia piniginė taip pat būtų linksma dovana draugui, vaikelio besilaukiančiai ar jau susilaukusiai mamytei. Nežinau kaip jūs, bet mes turim tokį išsireiškimą kaip "kotono bankas", tiems, kurie laiko pinigus kojinėje. Na tokioje kojinėje patogiau laikyti pinigus:). Juolab, kad "banko" dydį galima pasirinkti pagal savo finansines ir taupymo galimybes.
O čia idėjos sodui ar sodybai. Šiai idėjai įgyvendinti reikia šiokių tokių staliaus sugebėjimų, statybinių medžiagų ir medinių vežimo ratų.

O štai šiai smėlio dėžei daug įgūdžių nereikia, turint ar kur nors gavus tokią padangą belieka nuspręsti kur ją pastatyti ir pripilti smėlio.
Na dar gerai būtų į dugną įtiesti plėvel. Mes tiesėme juodą agroplėvelę, kurią naudoja braškių augintojai, ji praleidžia drėgmę. Galiu pasakyti viena, vaikams, bent jau mano, visai nesvarbu smėlio dėžės grožis (na gal šiek tiek svarbu dydis), svarbiausias dalykas yra smėlis, jo turi būti pakankamai ir, kad būtų švarus - be šapelių, lapelių ir t.t.

1 komentaras: