2010 m. kovo 31 d., trečiadienis

Mūsų "menai" ir pasiruošimas pavasariui

Toks vaizdelis mūsų namuose ne naujiena. Vieną akimirką Eglutė ramiai sau sėdi ir piešia ant lapo, o kitą galima išvysti tokią. Šį kartą mūsų mergina pasistengė iš peties: apipieštos buvo kojos, rankos, marškinukai ir veidas. Kartą yra kliuvę ir mūsų dalmatinei Vikai, mūsų mažoji padauža bandė ją perdažyti žaliai. Palikta minutei vienai kitai viena, ji sugeba tokių "šedevrų" sukurti, kad ojojoj. Gal tomis akimirkomis gimsta būsima talentinga dailininkė, kas žino. Tik po to, anot vienos skalbimo miltelių reklamos, būna menas viską išskalbti. Vyresnėlis Arnas (8 m.) būdamas mažiukas buvo tik porą kartų ant durų nupiešęs mašinyčių ir, kiek pamenu, tuo jo meniniai ieškojimai ir baigėsi.
Kadangi saulutė jau vis dažniau pradeda mus džiuginti ir oras pradeda pavasarėti, mintys pradeda suktis ir apie pavasarinį-vasarinį garderobą.

Kol kas nunėriau tik kepuraitę Eglutei, nes siūlų teturėjau (tik va manekenė pademonstravusi savo menus, mano darbelio demonstruoti nepanoro :)) . Mintyse daug užmojų, o kaip pavyks bus matyt. Pirmiausia reikia atnaujinti siūlų atsargas...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą