2011 m. liepos 31 d., sekmadienis

Dovanėlė

 Auskariukai dovanų vienam šiltam žmogiukui
"

2011 m. liepos 23 d., šeštadienis

Kaip pasiklosi, taip išsimiegosi...

Kadangi nusimato lovos pirkimas  arba gaminimas, tai internete dairausi idėjų. Kai kurie variantai kelia nuostabą ir gerąja ir ne visai prasme. Keletą įdomių variantų noriu parodyti ir čia






Zuikučių dienos

Ach kaip kaip bėga dienos... Rodos, ką tik buvo pirmadienis, o štai ir vėl šeštadienis,tos vasariškos dienelės taip tirpsta taip tirpsta, kaip tie ledai karštą dieną.  Tik šiltos dienos yra gerai man su vaikais (smagiai leidžiam laiką kieme), bet nelabai gerai arba visai negerai, kaip kad buvo ketvirtadienį, mūsų tėveliui, įrenginėjančiam mansardą, nes tada būna sunkoka dirbti. Bet vis tiek visiems mums norisi, kad vasara testūsi kuo ilgiau, kad dar ilgai galėtume mėgautis uogomis ir pyragais su jomis.

Mmm, skanumėlis. Trupininio pyrago receptu jau dalinausi šiame įraše, tik šį kartą  naudojau paprastus kvietinius miltus perpus su ekstra kvietiniais miltais ir vietoj juodųjų serbentų uogienės - šviežius juoduosius serbentus pabarstytus cukrumi. Pyragas buvo minkštutėlis, rupus.
Nors vasarą mažiau lieka laiko prisėsti prie rankdarbių -  atsiranda visokių darbelių lauke, bet karts nuo karto pavyksta ištaikyti kokią minutėlę ir galiu pasidžiaugti, kad nors ilgokai vėrėsi naujas papuošalas (nes prisėsdavau tik po kelias minutes per dieną, o būdavo dienų, kai ir iš viso nebuvo tam laiko), bet pagaliau užbaigiau naująjį vėrinuką "Juoda-balta"

2011 m. liepos 16 d., šeštadienis

2011 m. liepos 10 d., sekmadienis

Fauna, flora ir sapnų gaudyklė

Naminė fauna
Laukinė

Flora tik naminė

 Jau anksčiau rodytas pakabukas ir dar nerodyti auskarai - mošos praminti sapnų gaudykle

2011 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Stalas rankdarbiautojoms

Būt ne pro šalį toks stalas ir man: tada pagaliau karoliukai, juostelės, siūlai ir kt. rankdarbiavimo priemonės turėtų savo atskirą vietelę ir įsivyrautų tvarka (na bent aš taip tikiuosi). Lietuvoje tokio tikriausiai nė su žiburiu nerasi, o ir kainytė būtų ko gero dar didesnė negu čia. Na, bet gal MB rengdamas mūsų bendrą darbo kambarėlį kažką panašaus man sumeistraus? Juk galima ir paprastą rašomąjį stalą perdaryti į panašų šiam. Na, o kol kas svajosiu apie tokį - juk kartais svajonės pildosi...