2011 m. gegužės 24 d., antradienis

Filmukas apie mamas

Pažiūrėjau, nubraukiau ašarą. Nežinau, gal senstu, o gal tiesiog  esu mama?..

Sagė "Šokoladinė aistra"

Kelių rūšių biseris, stikliniai perlai, oda, metalinis užsegimas. Sagės skersmuo apie 6,5 cm.

2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Įdomi vazelė

Kaip jūs manot iš ko padaryta šita vazelė? Užeikite čia ir viską sužinosite:).

Žydi!

Sakysit kas čia tokio, kad orchidėja žydi. O mums tai pasiekimas, nes mūsų orchidėja gal kokius du metus sukrauna žiedus, bet jiems nebūna lemta išsiskleisti, kadangi arba Eglutė arba Benas juos vis nuskabydavo. Šiemet mums visgi pavyko juos išsaugoti ir vienas žiedas jau išsiskleidė ir mus džiugina savo grožiu. Tiesa, pati orchidėja šiek tiek nukentėjo (apkramtyti lapai), bet žiedai liko sveiki.


Na ir, prie to pačio, taip sakant, rodau mažą rankdarbiuką - gumytes plaukams.


2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Trikdžiai ir naujausias papuošalas

Nežinau kas nutiko, bet pora dienų negalėjau papulti į savo dienoraštį, visus kitus, kuriuos stebėjau atidarydavo, o mano ne, jau maniau, kad teks su juo atsisveikinti, bet  ėmė viskas ir susitvarkė. Gal iš tiesų ne vien su mano dienoraščiu taip buvo? Na, svarbiausia, kad viskas susitvarkė. Taigis taip nutiko, kad paskutinėmis dienomis galva sutinusi nuo kai kurių klausimų sprendimo,skambinėjimo, klausinėjimo ir t.t.,  tai norėjosi šiokios tokios meditacijos galvai paiilsinti. Ir štai mano meditacijos rezultatas.

2011 m. gegužės 10 d., antradienis

2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Rūpestėliai

Taip susiklėstė, kad paskutinėmis dienomis užimta visokiais rūpesčiais rūpestėliais ir prie rankdarbių prisėdu tik po keliolika minučių per dieną. Todėl ir megstinio mezgimas nelabai smarkiai pajudėjo į priekį, per kelias dienas numezgiau va tik tiek
ir keli papuošalai guli taip ir neužbaigti...
 Kol kas daugiausiai laiko tenka skirti sodui, nes daigus jau reikia į šiltnamį sodinti, o jis dar neperdengtas, nes per žiemužę vėjelis gerokai pasidarbavo ir jis stovi nabagas skylėtas. Paprikos daigams ant palangės ankšta, pomidorai pas anytą irgi loveliuose vargsta.
Tikiuosi, kad tėtukas artimiausiomis dienomis ras laiko šiltnamiui, nes va ir  arbūzo vienas daigas  koks ištysęs. O jų buvo iš tikrųjų visi šeši, kol mažieji sodininkai nepasidarbavo. Buvo likę tik du, bet po to išlindo dar du užsimiegoję, kol kas palikau, nors jie tokie visai vos gyvi.
Taigi kol kas turbūt galėsiu parodyti tik daržininkystės laimėjimus arba pralaimėjimus, o rankdarbių pasaulis nueina į antrą planą.

2011 m. gegužės 3 d., antradienis

Sagė "šventė"

Man pačiai šita sagė primena danguje sprogstančius saliutus

2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

Sagė "Pavasario žaluma"

Kai dariau šią sagę dar nebuvo viskas taip sužaliavę, bet kelios dienos ir buvę pliki, dabar medžiai pasipuošę jau gan vešliu įvairių žalijos atspalvių lapijos rūbu. Todėl ir sagės pavadinimas toks susigalvojo.